• Hanters Life

  Хантерс Живот
  Дом за стари лица  Добредојдовте во HANTERS LIFE- ДОМ ЗА
  ЗДРАВ И ДОЛГ ЖИВОТ НА СТАРИ ЛИЦА.
  Нашата мисија е да обезбедиме топол и пријатен дом за
  Вас и да се посветиме на Вашето здравје,
  задоволство и долговечност.

 • Hanters Life

  Хантерс Живот
  Дом за стари лица  Животот е секогаш убав.
  Почувствувајте го целосно,
  удобно сместени во Вашиот нов луксузен дом,
  опколени со убава природа, чист воздух и беспрекорна грижа.

Услуги кои ги нудиме


НЕЗАВИСНО ЖИВЕЕЊЕ

Посебно дизајниран за независни повозрасни лица, ние знаеме дека нашите резиденти сакаат да уживаат во нивното пензионирање.

АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

Опцијата за живеење со помош, или асистираното живеење е дизајнирана за возрасни луѓе на кои им е потребна нега, но сеуште сакаат да уживаат...

ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ

Професионалците на Hanters Life- дом за живот користат тимски пристап за нега и благосостојба на резидентите што имаат потреба од краткорочна или...

ИСХРАНА

Опцијата за Живеење со здравствена нега на Hanters Life- дом за живот се води според медицински модел кој бара од резидентите кои се веќе примени да..

Имате прашања?
Сакате да побарате понуда?